Πάτρα: Συνεχίζονται τα ράπιντ τεστ στον καταυλισμό Ρομά στον Ριγανόκαμπο

Η Δημοτική Αρχή, βρέθηκε και σήμερα στον καταυλισμό των Ρομά στον Ρηγανόκαμπο δεύτερη μέρα των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί από την Πολιτική Προστασία, μετά τα 10 κρούσματα κορωνοϊού, για την προστασία της υγείας των οικογενειών που διαμένουν εκεί, καθώς και για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας.

Το θετικό είναι ότι δεν έχει ασθενήσει κανείς, ενώ σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της Πολιτικής Προστασίας, θα γίνουν από τον ΕΟΔΥ, νέα test για τον covid – 19 στον καταυλισμό, αύριο Πέμπτη 4 Μαρτίου και την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Και σήμερα στους Ρομά, διανεμήθηκαν τρόφιμα, αλλά υγειονομικό υλικό, από την Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας και τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου.

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς