Πάτρα: Συνεχίζονται τα ράπιντ τεστ στον καταυλισμό Ρομά στον Ριγανόκαμπο

Η Δημοτική Αρχή, βρέθηκε και σήμερα στον καταυλισμό των Ρομά στον Ρηγανόκαμπο δεύτερη μέρα των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί από την Πολιτική Προστασία, μετά τα 10 κρούσματα κορωνοϊού, για την προστασία της υγείας των οικογενειών που διαμένουν εκεί, καθώς και για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας.

Το θετικό είναι ότι δεν έχει ασθενήσει κανείς, ενώ σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της Πολιτικής Προστασίας, θα γίνουν από τον ΕΟΔΥ, νέα test για τον covid – 19 στον καταυλισμό, αύριο Πέμπτη 4 Μαρτίου και την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Και σήμερα στους Ρομά, διανεμήθηκαν τρόφιμα, αλλά υγειονομικό υλικό, από την Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας και τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου.

Πάτρα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο-Ένας τραυματίας- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του πρώην Λυκειάρχη

Πάτρα: Η στιγμή της σύγκρουσης συρμού του Προαστιακού με αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA

Πάτρα: Τραγωδία στην Αγία Μαρίνα στα Σελλά – Άνδρας κατέρρευσε ενώ εκκλησιαζόταν

Τρεις νεκροί από σφοδρό τροχαίο δυστύχημα – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με τζιπ

Πάτρα: Άνδρας χτύπησε σύζυγο, ανήλικα παιδιά και μητέρα – Επιτέθηκε και σε αστυνομικό

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

«Απασφάλισε» η μητέρα της Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί η κόρη μου είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές»

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο του δικηγόρου Αντώνη Παπαντωνόπουλου