Παναθηναϊκός: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια» δήλωσε ο Κάτας

 

O Παναθηναϊκός άφησε αμέσως πίσω του την ήττα από την Μπαρτσελόνα, αφού “πέταξε” κιόλας για τη Γερμανία, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (04/03) την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Άαρον Γουάιτ και ο Οντέτ Κάτας μίλησαν για το παιχνίδι με τους “Βαυαρούς”, αλλά ο Ισραηλινός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Οι δηλώσεις του Κάτας

«To πρόγραμμα είναι δύσκολο, έτσι είναι η ζωή και λόγω covid-19. Aυτή είναι η Euroleague. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο και λόγω τραυματισμών. Σε 2-3 εβδομάδες θα το… βρούμε».

Για τη Μπάγερν: «΄Μία από τις δυσκολότερες έδρες για να παίξουμε, δουλεμένη ομάδα, καλή αμυντικά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά πρέπει να είμαστε επιθετικοί».

Για τον Χεζόνια: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια. Από τη συμπεριφορά του. Έπαιξε περισσότερα λεπτά από όσα υπολογίζαμε. Έλειπε και ο Παπαπέτρου με τον Νέντοβιτς. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Χεζόνια».

Οι δηλώσεις του Γουάιτ

«Η Μπάγερν πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, καλά δουλεμένη από τον προπονητή της, που παίζει σκληρά. Είμαστε σε διπλή εβδομάδα και θα πρέπει άμεσα να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Παίξαμε μόλις χθες ένα δύσκολο ματς και θα πρέπει γρήγορα να μάθουμε το πλάνο μας και να το εφαρμόσουμε στο γήπεδο. Θα δούμε το βίντεο, θα ακούσουμε τους προπονητές μας και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για μια σκληρή μάχη».

Για τα «κλειδιά» της νίκης, ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε ότι: «Θα πρέπει να ματσάρουμε τη σκληράδα τους, να παίξουμε καλή άμυνα και να κινήσουμε σωστά τη μπάλα στην επίθεση».