Διπλή τραγωδία στην Πάτρα – Νεκροί σε εργατικά δυστυχήματα ένας 58χρονος και ένας 66χρονος με λίγα λεπτά διαφορά…

 

Διπλή τραγωδία στην Πάτρα.

Νεκροί σε εργατικά δυστυχήματα δύο εργαζόμενοι 58 ετών και 66 αντίστοιχα.

Και οι δύο έχασαν τη ζωή τους, με λίγα λεπτά διαφορά…

Ο 66χρονος σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν σε επιχείρηση της ΒΙΠΕ, όταν την ώρα που εκτελούσε εργασίες με ιμάντα, αυτός φέρεται να έσπασε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Λίγα λεπτά νωρίτερας ένας 58χρονος, κατά την ώρα των εργασιών του, καταπλακώθηκε από μάρμαρα. Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου και διασωληνώθηκε. 

Δυστυχώς λίγο αργότερα “έσβησε”. 

Τα αίτια των δύο δυστυχημάτων ακόμα δεν είναι γνωστά και διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. 

Πάτρα: ΝΕΟΤΕΡΑ – Σε κρίσιμη κατάσταση 58χρονος που καταπλακώθηκε από μάρμαρα

ΈΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός εργάτης σε επιχείρηση της ΒΙΠΕ Πατρών

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)