Πάτρα: Πού θα γίνουν την Τρίτη τεστ για τον κορονοϊό

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε δομές και φορείς της Αχαΐας με πρωτοβουλία της  Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν εμφανή  συμπτώματα της νόσου.

Για την Τρίτη 2 Μαρτίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο προσωπικό και στα μέλη του Ναυτικού Αθλητικού Σωματείου Πατρών,  στο προσωπικό του Πρωτοδικείου Αιγίου, στο προσωπικό του 1ου Κ.ΕΣ.Υ. Πατρών και στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας  του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «ΜΕΡΙΜΝΑ» Πατρών.

Όσο για το ευρύ κοινό, να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας, στην οδό Μιχαλακοπούλου 58 (Ρ.Φεραίου) κατά τις ημέρες  ΤΡΙΤΗ,  ΠΕΜΠΤΗ και το ΣΑΒΒΑΤΟ, κατά τις πρωινές ώρες.

 

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου