Μπονάνος και Παπαδόπουλος στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

 

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα (1-3-2021) το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής κ. Τάκης Παπαδόπουλος και η εντεταλμένη σύμβουλος – βοηθός Περιφερειάρχη αρμόδια για δράσεις συνεργασίας της ΠΔΕ με τα Σώματα Ασφάλειας, κα Αγγελική Χαλιμούδρα, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Ιωάννη Κυριακόπουλο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συνεχάρησαν τον Υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη και τον Ταξίαρχο Ιωάννη Κυριακόπουλο, για τις προαγωγές τους και τους ευχήθηκαν, κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που επιτελούν.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Βοηθό Περιφερειάρχη, επισημαίνοντας ότι η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτική Ελλάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, με οδηγό την κοινωνική ευημερία και ανάπτυξη.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στην παρούσα κατάσταση των αστυνομικών υπηρεσιών στην Δυτική Ελλάδα, ενώ πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το ταμείο κάλυψης άμεσων και επειγουσών αναγκών των Σωμάτων Ασφάλειας στη Δυτική Ελλάδα, με παροχή χρηματοοικονομικής ενίσχυσης, μέχρι και του ποσού των 120.000 ευρώ ανά Περιφερειακή Ενότητα.

                                                                            

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ