Η Νάπολι εύκολα 2-0 την Μπενεβέντο

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής

Η Νάπολι επικράτησε 2-0 της Μπενεβέντο στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής κι έπιασε στην 6η θέση της κατάταξης του Καμπιονάτο την Λάτσιο με 43 βαθμούς, ενώ έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

Σκόρερ της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο ήταν στο 34΄ ο Μέρτενς και στο 66΄ ο ντι Λορέντσο. Στο 81΄ αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο κεντρικός αμυντικός των Ναπολιτάνων, Καλιντού Κουλιμπαλί. Η Μπενεβέντο βρίσκεται στην 14η θέση με 25 βαθμούς.

Στο μεταξύ, η Ίντερ συνέχισε την ασταμάτητη πορεία της στη Serie A, που την έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «νερατζούρι» νίκησαν εύκολα και την Τζένοα με 3-0, σημείωσαν την 6η συνεχόμενη νίκη τους και αύξησαν τη διαφορά τους απ' τη Μίλαν στους 7 βαθμούς, με τους «ροσονέρι» να δοκιμάζονται το βράδυ της Κυριακής (28/02, 21:45) στο «Ολίμπικο» κόντρα στη Ρόμα.

Μεγάλο διπλό πέτυχε η Κάλιαρι στην έδρα της Κροτόνε, με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να «σερβίρει» το πρώτο γκολ προς τον Παβολέτι, αλλά να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη στο 75ο λεπτό. Σημαντική νίκη σημείωσε και η Ουντινέζε επί της Φιορεντίνα με 1-0 και απομακρύνθηκε απ' τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ