Η 24χρονη κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, είναι η νέα μούσα του Marc Jacobs!

 

Την κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, επιστράτευσε για την καμπάνια Spring 2021 ο φημισμένος Νεοϋορκέζος σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs.

Ο Marc Jacobs γνωρίζει τη μητέρα της «Lola Leon», τη βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, και συνεργάζεται μαζί της εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες.

H Λούρδη Λεόν ποζάρει στο στούντιο μπροστά στον φακό της Brianna Capozzi: σε μία από τις φωτογραφίες, η 24χρονη φορά ένα κοντό μπλουζάκι με λουλουδένιο μοτίβο το οποίο δένει μπροστά, ασορτί καυτό σορτς, κάλτσες με ζώνες χρωμάτων μέχρι το γόνατο και ψηλοτάκουνες γόβες στο κόκκινο της φωτιάς.

Σε μία άλλη φωτογραφία φορά μπλέιζερ, σορτς και ένα πληθωρικό μπουστάκι σε σχήμα ροζ τριαντάφυλλων, και όλα αυτά συνοδεύουν μαύρα υποδήματα με τακούνι Mary Janes.

Σε όλες τις φωτογραφίες τα μαλλιά της είναι κόκκινα και τα νύχια της επίσης κόκκινα και μακριά. Φορά επίχρυσα κοσμήματα με μαργαρίτες (αναφορά στο άρωμα Daisy του Marc Jacobs) και κρατά μια επιλογή από τσάντες, συμπεριλαμβανομένων της Tote και της Snapshot.

Η συμμετοχή της Lola Leon στην καμπάνια του Marc Jacobs δεν είναι η πρώτη της παρουσία στη βιομηχανία της μόδας.

Το περασμένο καλοκαίρι πρωταγωνίστησε σε διαφημίσεις για τη φίρμα Miaou, μαζί με τις Paloma Elsesser και Ashley Smith. Έχει επίσης συνεργαστεί με Gypsy Sport, MadeMe, Desigual και Stella McCartney, ενώ το 2010 ήταν το «πρόσωπο» για τη σειρά Material Girl της Madonna.