Μώμος ο Πατρεύς: Πανηγυρική συνάντηση στο διαδίκτυο

Με τηλεοπτικές μεταδόσεις

 

Το Πατρινό Καρναβάλι, ο Δήμος Πατρέων, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  η Εταιρεία Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων Μουσικοσυνθετών & Μεταφραστών και το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ» (που έχει και την ευθύνη της οργάνωσης) στηρίζουν την ερασιτεχνική δημιουργία.

Σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στην ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού  https://www.carnivalpatras.gr/ ανάρτηση:

όλων των φετινών υποψηφιοτήτων (31 ομάδες στο διαγωνιστικό μέρος και 5 εκτός συναγωνισμού, συμπεριλαμβανομένου του Ε.Σ.Π. «Ρεφενέ»)

Το αρχειακό υλικό θα περιλαμβάνει

α) Βιντεοσκοπημένο θεατρικό δρώμενο με υπότιτλους

β) Λίγα λόγια για το δρώμενο

γ) Ιστορικό κάθε ομάδας και φωτογραφικό υλικό. 

Ωριαία αφιερώματα στους προηγούμενους Μώμους, οκτώ τον αριθμό, ένα για κάθε χρονιά. (οι τελευταίοι 4 Μώμοι 2017-2018-2019-2020  θα αναρτηθούν το βράδυ της Τετάρτης 3/3/2021) Στην ουσία είναι επιλογές των οργανωτών από το αρχείο της κάθε χρονιάς. Συνήθως παρουσιάζονται τα βραβευμένα θεατρικά δρώμενα και τμήματα παραστάσεων που παίχτηκαν εκτός συναγωνισμού, σε κάθε διοργάνωση.

Θα βρείτε ακόμη πλήρες αρχείο (pdf) για κάθε Μώμο, με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, την αφίσα, ομάδες, δρώμενα, ιντερμέδια, βραβεία, δημοσιεύματα, αναρτήσεις στο διαδίκτυο, φωτογραφικό υλικό.

 

 

Αύριο Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, ώρα 21:00, στην ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού  https://www.carnivalpatras.gr/:

Στο αρχειακό υλικό της προηγούμενης μέρας θα προστεθεί και ένα βίντεο με τα 10 θεατρικά δρώμενα που προέκρινε η Επιτροπή Επιλογής (5 ισότιμοι ψήφοι) Στο βίντεο, ανάμεσα στα 10 βίντεο των ομάδων θα υπάρχουν ιντερμέδια του Ε.Σ.Π «Ρεφενέ» όπως συμβαίνει σε κάθε Μώμο. Κι έτσι θα υπάρχει σπονδυλωτή Σατιρική Παράσταση του Μώμου του 13ου.

Την ίδια μέρα (Κυριακή 28.2.2021 ώρα 22:00) και μετά την ανάρτηση/προβολή της Ενιαίας Παράστασης και σε διαδικτυακή επικοινωνία, θα ψηφίσουν και οι 32 εκπρόσωποι των ομάδων (ένας εκτός συναγωνισμού)  που συμμετείχαν φέτος στο Φεστιβάλ, διαμορφώνοντας την ΕΚΤΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΨΗΦΟ  που μαζί με τις 5 ψήφους της «Επιτροπής Επιλογής»  θα βγάλουν τα 3 βραβεία της χρονιάς (1ο, 2ο, 3ο).

Όλες οι φετινές συμμετοχές θα παραμείνουν στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Πατρινού Καρναβαλιού και θα προβάλλονται από τηλεοπτικούς σταθμούς, καθ’ όλη τη διάρκεια το φετινού Καρναβαλιού (μέχρι δηλαδή την Κυριακή 14.03. 2021) τουλάχιστον.

Τηλεοπτικά θα συμβούν τα παρακάτω:

Στον τοπικό σταθμό Super b (Livestreaming https://www.superb.gr/  ) Προβάλλονται κάθε Σάββατο και Κυριακή ώρα 22:00 αφιερώματα προηγούμενων Μώμων Αύριο 27/2/ Μώμος 2011 & μεθαύριο Κυριακή 28/2/ Μώμος 2012

Στον τοπικό σταθμό Ionian tv (Livestreaming https://ioniantv.gr/live / ) από την Κυριακή 28/2/2021 και καθ΄όλη τη διάρκεια του Καρναβαλιού θα προβάλλονται θεατρικά δρώμενα από τις ΦΕΤΙΝΕΣ υποψηφιότητες.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ