Ο πρίγκιπας Χάρι έφυγε από τη Βρετανία για να γλιτώσει από τον τοξικό Τύπο

26/02/2021 | 16:12

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας δήλωσε ότι αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα λόγω του «τοξικού» βρετανικού Τύπου που κατέστρεφε την ψυχική του υγεία.

Την περασμένη εβδομάδα, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η Αμερικανίδα σύζυγός του Μέγκαν αποσύρονται οριστικά από τη βρετανική οικογένεια, ότι δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της και ότι θα χάσουν την στήριξη που τους παρέχεται.

Ο 36χρονος Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν προκάλεσαν τριγμούς στη μοναρχία πέρυσι τον Ιανουάριο όταν ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Δεν ήταν ποτέ απομάκρυνση. Ήταν ένα βήμα πίσω αντί για απόσυρση, υπήρχε ένα πραγματικά δύσκολο περιβάλλον, όπως το είδε, νομίζω, πολύ κόσμος», δήλωσε ο Χάρι σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Late Late Show” στις ΗΠΑ.

«Όλοι γνωρίζουμε πώς μπορεί να γίνει ο βρετανικός Τύπος, κατέστρεψε την ψυχική μου υγεία, πίστευα ότι αυτό είναι τοξικό. Άρα έκανα αυτό που κάθε σύζυγος και κάθε πατέρας θα έκανε, δηλαδή ότι χρειάζεται να απομακρύνω την οικογένειά μου από εδώ».

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ