Αχαΐα: Συναγερμός για κλοπή όπλου αστυνομικού-Πώς βρέθηκε πεταμένο στη θάλασσα…

 

Η υπόθεση κλοπής ενός υπηρεσιακού όπλου αστυνομικού προκάλεσε αναστάτωση στο Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο αστυνομικός που υπηρετεί σε μάχιμη Υπηρεσία της Αιγιάλειας είχε τοποθετήσει το όπλο του σε τσαντάκι το οποίο είχε αφήσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του.

Οι δράστες εντόπισαν το όχημά του σταθμευμένο σε οδό του Αιγίου, έσπασαν το τζάμι και άρπαξαν το τσαντάκι.

Μόλις ο αστυνομικός αντιλήφθηκε την κλοπή, σήμανε συναγερμός. Αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να φτάσουν στην “άκρη του νήματος”.

Αφού συνέλαβαν τρία άτομα από καταυλισμό της Ροδοδάφνης κατάφεραν να τους αποσπάσουν ομολογίες για την κλοπή του όπλου. Οι κατηγορούμενοι ομολόγησαν πως πέταξαν το όπλο στη θάλασσα και ύστερα από τις υποδείξεις τους, εντοπίστηκε το όπλο. 

Εκτός από το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, έχει διαταχθεί και η διενέργεια Υπηρεσιακής έρευνας.

Πάστα αμυγδάλου
15/11/2025 | 08:38

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)