Αχαΐα: Συναγερμός για κλοπή όπλου αστυνομικού-Πώς βρέθηκε πεταμένο στη θάλασσα…

 

Η υπόθεση κλοπής ενός υπηρεσιακού όπλου αστυνομικού προκάλεσε αναστάτωση στο Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο αστυνομικός που υπηρετεί σε μάχιμη Υπηρεσία της Αιγιάλειας είχε τοποθετήσει το όπλο του σε τσαντάκι το οποίο είχε αφήσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του.

Οι δράστες εντόπισαν το όχημά του σταθμευμένο σε οδό του Αιγίου, έσπασαν το τζάμι και άρπαξαν το τσαντάκι.

Μόλις ο αστυνομικός αντιλήφθηκε την κλοπή, σήμανε συναγερμός. Αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να φτάσουν στην “άκρη του νήματος”.

Αφού συνέλαβαν τρία άτομα από καταυλισμό της Ροδοδάφνης κατάφεραν να τους αποσπάσουν ομολογίες για την κλοπή του όπλου. Οι κατηγορούμενοι ομολόγησαν πως πέταξαν το όπλο στη θάλασσα και ύστερα από τις υποδείξεις τους, εντοπίστηκε το όπλο. 

Εκτός από το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, έχει διαταχθεί και η διενέργεια Υπηρεσιακής έρευνας.

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Εκπτώσεις από Δευτέρα – “Επισκεφθείτε τα τοπικά καταστήματα”

Πώς πληρώνουμε όλα τα σπασμένα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Στους …πρωταθλητές σε “αιώνιους φοιτητές” – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

Τι λένα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 8 Ιουλίου 2025

Εύκολη μους με μπανάνες, μέλι και καρύδια

Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

Το ρόφημα που θα σου δώσει ενέργεια χωρίς καφέ

 “Εσβησε” στο Νοσοκομείο Ρίου μετά από “μάχη” ο Παναγιώτης Λομβαρδέας – Είχε χάσει και την γυναίκα του