Πάτρα: Αστυνομικός βρήκε πορτοφόλι με χρήματα και το παρέδωσε-Τα συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Ο αστυνομικός Παναγιώτης Μιχαλόπουλος που υπηρετεί στο Α  Αστυνομικό Τμήμα Πατρών κινούμενος για επιδόσεις εγγράφων στην οδό Αθηνών 167 βρήκε επί του οδόστρωματος πορτοφόλι που περιείχε 500 ευρώ και το παρέδωσε στην Υπηρεσία του.

Από ενέργειες που ακολούθησαν βρέθηκε ο κάτοχος του πορτοφολιού το οποίο και του παραδόθηκε.

“Η ενέργεια του αστυνομικού αποτελεί αναμφίβολα κοινωνικό παράδειγμα. Ασφαλώς και έπραξε το καθήκον του, όμως στο πρόσωπό του αντικατοπτρίζεται η εντιμότητα και το ήθος του συνόλου των συναδέλφων μας. Συγχαρητήρια” ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας Χάρης Τσίτσικας.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της