Κορονοϊός: Απεβίωσε ο Φαούστο Γκρεζίνι

23/02/2021 | 17:04

Ο Φαούστο Γκρεζίνι, πρώην οδηγός μοτοσυκλέτας, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και διευθυντής της ομώνυμης ομάδας πέθανε σε ηλικία 60 ετών στο νοσοκομείο Maggiore της Μπολόνια, λόγω επιπλοκών που σχετίζονται με τη Covid-19.

Η επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια την ομάδα της Gresini Racing. Ο Φαούστο Γκρεζίνι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και μετά από μια αρχική περίοδο απομόνωσης στο σπίτι του νοσηλεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο στην Ιμολα και στη συνέχεια, στις 30 Δεκεμβρίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Maggiore στο Μπολόνια.

Υπήρξε επιδείνωση στις 18 Φεβρουαρίου  με «αναπνευστική ανεπάρκεια και επιπλοκές που κατέστησαν την κλινική εικόνα κρίσιμη», σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση στο νοσοκομείο.

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)