“Φοιτητής” ο δήμαρχος Πατρέων!

23/02/2021 | 14:51

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Ασπράγκαθος, παραβρέθηκαν σήμερα (Τρίτη 23 Φεβρουαρίου), τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας, στην συγκέντρωση και πορεία που διοργάνωσαν οι φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Οι φοιτητές καταδικάζουν την χθεσινή εισβολή των ΜΑΤ εντός του χώρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χτυπώντας φοιτητές που αγωνίζονται κατά του νέου νόμου για την Παιδεία.

Η Δημοτική Αρχή συμπαραστέκεται στον αγώνα των φοιτητών κατά της ίδρυσης αστυνομίας στα Πανεπιστήμια και συνολικά κατά του νέου νόμου.

Άμεσα να ληφθούν όλα τα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα και την λειτουργία των Πανεπιστημίων, για να επιστρέψουν οι φοιτητές στις σχολές τους.

 

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Καύσωνας: Πώς επηρεάζει το πεπτικό και την άμυνα του οργανισμού

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ!

Ο Τραμπ επαναλαμβάνει ότι τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%

Μακρόν: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας

Κυριακή Γρίβα: Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της

Επιστολή διαμαρτυρίας του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί στον Κώστα Πελετίδη