“Φοιτητής” ο δήμαρχος Πατρέων!

23/02/2021 | 14:51

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος, Νίκος Ασπράγκαθος, παραβρέθηκαν σήμερα (Τρίτη 23 Φεβρουαρίου), τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας, στην συγκέντρωση και πορεία που διοργάνωσαν οι φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Οι φοιτητές καταδικάζουν την χθεσινή εισβολή των ΜΑΤ εντός του χώρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χτυπώντας φοιτητές που αγωνίζονται κατά του νέου νόμου για την Παιδεία.

Η Δημοτική Αρχή συμπαραστέκεται στον αγώνα των φοιτητών κατά της ίδρυσης αστυνομίας στα Πανεπιστήμια και συνολικά κατά του νέου νόμου.

Άμεσα να ληφθούν όλα τα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα και την λειτουργία των Πανεπιστημίων, για να επιστρέψουν οι φοιτητές στις σχολές τους.

 

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!