«Έχει αποδειχθεί 100% ότι ο θάνατος του Μαραντόνα ήταν ανθρωποκτονία»

23/02/2021 | 10:38

 

 

Ο Μάριο Μπάουντρι, ο οποίος είναι δικηγόρος ενός από τα παιδιά του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, σε δηλώσεις για τον θάνατο του Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου έκανε λόγο για ανθρωποκτονία, κατηγορώντας τους γιατρούς του «Πίμπε Ντ’ Όρο» και ιδιαίτερα τον Λεοπόλδο Λούκε.

«Η ανθρωποκτονία του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει αποδειχθεί 100%. Ο Ντιέγκο εγκαταλείφθηκε και γι’ αυτό πέθανε. Κανείς δεν έκανε τίποτα για να τον βοηθήσει. Αν τον είχαν μεταχειριστεί με λίγη αγάπη, σήμερα θα ήταν ζωντανός. Από τότε που ο Ντιέγκο έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, δεν έκαναν τίποτα», ανέφερε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Super Mitre Deportivo.

«Υπάρχουν πέντε κατηγορούμενοι, αλλά ενδέχεται να αυξηθεί ο αριθμός, καθώς προχωρά η έρευνα. Δεν άφησαν την Ντάλμα να μπει σε αυτό το σπίτι. Οι γιατροί συνωμότησαν να μην πουν την αλήθεια στην οικογένεια, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τον δει εκείνες τις μέρες», πρόσθεσε ο Μάριο Μπάουντρι.

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Δικαστήρια Πάτρας: Το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται ο μαιευτήρας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων – Τι λέει στο tempo24 ο δικηγόρος του

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πασίγνωστος μαιευτήρας για την πορνογραφία ανηλίκων – Τα ευρήματα της φρίκης!