Στα Διαπόντια Νησιά με την ΠτΔ ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης

Στους ακριτικούς και όμορφους Οθωνούς βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννης Καρβέλης, όπου υποδέχθηκε - μαζί με άλλους τοπικούς φορείς - την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η πρώτη πολίτης της χώρας βρέθηκε και στα 3 κατοικημένα νησιά με αφορμή την εκκίνηση των εμβολιασμών του γενικού πληθυσμού σε αυτά.

Οι εμβολιασμοί είχαν ξεκινήσει από χθες στα Διαπόντια Νησιά (Μαθράκι και Ερεικούσα) από το υγειονομικό κλιμάκιο του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Μαζί με τον κ. Καρβέλη, την κ. Σακελλαροπούλου υποδέχτηκαν ο Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Τσαγκαροπούλου - Κράτσα, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέκρυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης και ο βουλευτής Κερκύρας Στέφανος Γκίκας.

Το πρόγραμμα έκλεισε με επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας καθώς και με συνάντηση με τον Πρόεδρο και την Γενική Γραμματέα, του τοπικού Ιατρικού Συλλόγου.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της ΠτΔ στους Οθωνούς:

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ