Επίσκεψη Μυλωνά στις εργασίες αποκατάστασης της οδού που οδηγεί στο ΧΥΤΑ Φλόκα

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς από κοινού με τον πρόεδρο του ΣΥΔΙΣΑ Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον πρόεδρο της κοινότητας Φλόκα Ανδρέα Σταθόπουλο, επισκέφθηκαν τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη επί της οδού που οδηγεί στο ΧΥΤΑ Φλόκα.

Ο συγκεκριμένος δρόμος υπέστη σοβαρές ζημιές από τις βροχοπτώσεις της τελευταίας περιόδου με αποτέλεσμα να έχει γίνει προβληματική η οδική πρόσβαση προς το ΧΥΤΑ.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερώθηκε για το πρόβλημα και παρενέβη με εργολαβία αποκατάστασης των ζημιών. 

Οι Μυλωνάς, Αλεξόπουλος και Σταθόπουλος είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις εργασίες που πραγματοποιούνται ενώ παράλληλα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τόσο για τη γρήγορη αντίδραση της Περιφέρειας όσο και για την αποκατάσταση της ασφαλούς και άνετης πρόσβασης προς το χώρο του ΧΥΤΑ Φλόκα. 

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου