Κορονοϊός: Φτάνουν τους 100 οι νοσηλευόμενοι στην Πάτρα – Ασφυκτική πίεση στα Νοσοκομεία

Ασφυκτική πίεση δέχονται τις τελευταίες ώρες τα 2 νοσοκομεία της Πάτρας.

Πανεπιστημιακό και “Άγιος Ανδρέας” δίνουν μάχη κάθε ώρα, με τον αριθμό των νοσηλευομένων να αυξάνεται, ενώ ταυτόχρονα σταθερή ροή καταγράφουν και νέα περιστατικά που καταφθάνουν στις εφημερίες με ύποπτα συμπτώματα.

Μέχρι τις 19.30 το απόγευμα της Κυριακής ο αριθμός των νοσηλευομένων στα 2 νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης, φτάνει τους 100!

Από αυτούς, οι 21 βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των 2 νοσοκομείων.

Η κατανομή σε Ρίο και Άγιο Ανδρέα

Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται 62 ασθενείς, 26 στην Α’ πτέρυγα και 21 στη Β’ της κλινικής COVID. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχουν εισαχθεί 15 ασθενείς.

Στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο έχει γενική εφημερία την Κυριακή, η κατάσταση είναι εξίσου δύσκολη.

Στις 2 μονάδες της Παθολογικής Κλινικής COVID νοσηλεύονται 32 ασθενείς, ενώ 6 βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τα νούμερα αλλάζουν ώρα με την ώρα, αφού το νοσοκομείο εφημερεύει μέχρι αύριο στις 8 το πρωί και αρκετοί καταφθάνουν με ύποπτα συμπτώματα για να εξεταστούν από τους γιατρούς.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)