Κορονοϊός: Φτάνουν τους 100 οι νοσηλευόμενοι στην Πάτρα – Ασφυκτική πίεση στα Νοσοκομεία

Ασφυκτική πίεση δέχονται τις τελευταίες ώρες τα 2 νοσοκομεία της Πάτρας.

Πανεπιστημιακό και “Άγιος Ανδρέας” δίνουν μάχη κάθε ώρα, με τον αριθμό των νοσηλευομένων να αυξάνεται, ενώ ταυτόχρονα σταθερή ροή καταγράφουν και νέα περιστατικά που καταφθάνουν στις εφημερίες με ύποπτα συμπτώματα.

Μέχρι τις 19.30 το απόγευμα της Κυριακής ο αριθμός των νοσηλευομένων στα 2 νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης, φτάνει τους 100!

Από αυτούς, οι 21 βρίσκονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των 2 νοσοκομείων.

Η κατανομή σε Ρίο και Άγιο Ανδρέα

Στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται 62 ασθενείς, 26 στην Α’ πτέρυγα και 21 στη Β’ της κλινικής COVID. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχουν εισαχθεί 15 ασθενείς.

Στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο έχει γενική εφημερία την Κυριακή, η κατάσταση είναι εξίσου δύσκολη.

Στις 2 μονάδες της Παθολογικής Κλινικής COVID νοσηλεύονται 32 ασθενείς, ενώ 6 βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τα νούμερα αλλάζουν ώρα με την ώρα, αφού το νοσοκομείο εφημερεύει μέχρι αύριο στις 8 το πρωί και αρκετοί καταφθάνουν με ύποπτα συμπτώματα για να εξεταστούν από τους γιατρούς.

Ο Μάκης Κατσιγιάννης νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου – Όλα τα ονόματα

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ την τρέχουσα εβδομάδα

Τραμπ: Το Ισραήλ συμφώνησε στους όρους για εκεχειρία 60 ημερών στη Γάζα

Μουντιάλ Συλλόγων: Ο Γκαρθία έστειλε τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «8», 1-0 τη Γιουβέντους

Γιώργος Σαμπάνης: Σκεφτόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας

Ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται να επιστρέψει στην Ευρώπη πριν το Μουντιάλ

Το Επιμελητήριο Αχαΐας θα συμμετέχει στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σκουρόχρωμες θηλές: Τι πρέπει να γνωρίζετε