Πάτρα: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία σήμερα Κυριακή

 

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια, προβλέπεται σήμερα Κυριακή, για την Πάτρα.

Συγκεκριμένα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς, με ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία δεν θα ξεπεράσει το 81%.

Αναλυτικά ο καιρός:

Βροχές αναμένονται σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησο και Αιγαίο. Από το πρωί βροχοπτώσεις θα σημειωθούν και στην Κρήτη. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται κατά τόπους μόνο στα ορεινά ηπειρωτικά και στη Δυτική Μακεδονία. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Αιγαίο, στην Ανατολική Στερεά και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 12, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 4 έως 14, στην Ήπειρο από 3 έως 13, στη Δυτική Στερεά από 4 έως 16, στην Πελοπόννησο από 6 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 14, στις Κυκλάδες από 8 έως 14, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 15 και στην Κρήτη από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και στα νοτιοδυτικά από το απόγευμα έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και στον Πατραϊκό πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το πρωί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος τους εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης