Πάτρα – Απίστευτο! Που είχε βάλει κρατούμενος δύο κινητά για να τα περάσει στις φυλακές! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

 

Με φρικτούς πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κρατούμενος από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, φέρεται να είχε βάλει στην απόφυση δύο κινητά τηλέφωνα (!) προφανώς στην προσπάθειά του να τα περάσει μέσα στις φυλακές. 

Άγνωστο μέχρι στιγμής, που βρήκε τις δύο συσκευές. Όμως, στο μέρος όπου είχε “κρύψει” τα κινητά τηλέφωνα, άρχισε να έχει φρικτούς πόνους με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε το … πρόβλημα και ακολούθησε επέμβαση για να αφαιρεθούν. 

Η μεταφορά του κρατούμενου στο νοσοκομείο, έγινε χθες. 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται