Tαλιατέλες με μανιτάρια και ελιές

16/02/2021 | 21:38

 

 

Υλικά

Ένα πακέτο ταλιατέλες

βούτυρο

1 κούπα τσαγιού ελιές κομμένες

2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο

1/4 κούπα τσαγιού ξίδι

3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί

3-4 λιαστές ντομάτες

1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη

ρίγανη

αλάτι

πιπέρι

2 κούπες τσαγιού φρέσκα μανιτάρια

1 κούπα τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζετε τα μακαρόνια για περίπου 8 λεπτά, τα σουρώνετε και τα ανακατεύετε με βούτυρο. Κόβετε και καθαρίζετε τα μανιτάρια σε φέτες. Ζεσταίνετε 2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε τα μανιτάρια, μέχρι να μαλακώσουν.

Ρίχνετε το σκόρδο και την καυτερή πιπεριά. Ανακατεύετε για 1 με 2 λεπτά και σβήνετε με το κρασί και το ξίδι.

Στη συνέχεια, ρίχνετε στη σάλτσα τη ρίγανη, το αλατοπίπερο, τις ντομάτες και τις ελιές. Αναδεύετε και κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Σερβίρετε τη σάλτσα πάνω στα ζυμαρικά.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου