Αχαΐα - Απίστευτο περιστατικό: Πήγε να κάνει μέτρηση στο ρεύμα και ο σκύλος τον έστειλε στο νοσοκομείο - "Φώναζα βοήθεια αλλά δεν με άκουγε κανείς"

Νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, υπάλληλος καταμέτρησης παροχών ρεύματος μετά από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο.

Πρόκειται για έναν 55χρονο, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει την περιπέτεια που έζησε.

Βρέθηκε χθες στις 2 το μεσημέρι για καταχώριση ένδειξης μετρητή, έξω από αποθήκη στην περιοχή της Βαλμαντούρας όπου είχε πάει πολλές φορές στο παρελθόν αφού κάνει την συγκεκριμένη δουλειά τα τελευταία 10 χρόνια. Τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος μίλησε στο tempo24news για τα όσα έζησε μέσα σε λίγα λεπτά.

"Ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά μου ένας σκύλος.. Στο συγκεκριμένο σημείο, που έχω έρθει αρκετές φορές σκύλος δεν υπήρχε, ούτε προειδοποιητική πινακίδα πως ο χώρος φυλάσσεται. Με άρπαξε από το αριστερό πόδι. Αρχισα να φωνάζω βοήθεια αλλά εκεί δεν υπήρχε κανείς για να με ακούσει. Προσπαθούσε διαρκώς να μου χιμήξει και στη συνέχεια με έπιασε από το δεξί πόδι. Κατάφερα να ξεφύγω και έφτασα μέχρι το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας", περιγράφει ο παθών που ...κυριολεκτικά γλίτωσε από του σκύλου τα δόντια!

Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί στην Πάτρα και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για νοσηλεία.

Ο 55χρονος έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και ήδη έχει εντοπιστεί σε ποιον ανήκει ο αριθμός της παροχής ρεύματος, μέσω του οποίου αναζητείται ο ιδιοκτήτης του σκύλου αφού ο τραυματίας σκοπεύει να καταθέσει μήνυση σε βάρος του.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ