Πέντε συμβουλές για μακιγιάζ αν φοράς γυαλιά μυωπίας

Τι προϊόντα πρέπει να επιλέγεις

Πράγματι, υπάρχει κάτι αλλόκοτα όμορφο στις γυναίκες που φορούν γυαλιά μυωπίας. Πώς όμως θα αναδείξεις το μακιγιάζ σου; Τι προϊόντα πρέπει να επιλέγεις και πώς θα τα χρησιμοποιήσεις ανάλογα με τον σκελετό των γυαλιών σου;

5 συμβουλές για μακιγιάζ με γυαλιά μυωπίας:

Less is more

Η φιλοσοφία του less is more συνεχίζει να επικρατεί στο μακιγιάζ, ιδίως αν φοράς γυαλιά μυωπίας. Σχετικά με την επιλογή σκιών, προτίμησε ουδέτερες αποχρώσεις ώστε τα μάτια σου να μπορούν να «σταθούν» και να ξεχωρίσουν πίσω από τα γυαλιά. Αντιθέτως, οι σκούρες αποχρώσεις θα «κόψουν» το πρόσωπο σου και θα κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται μικρότερα.

Έντονα χείλη

Εφόσον έχεις στραφεί σε μία ουδέτερη χρωματική παλέτα όσον αφορά τα μάτια, προτίμησε μία έντονη απόχρωση για τα χείλη σου. Έτσι, το πρόσωπο σου θα φωτιστεί ενώ παράλληλα θα υπάρχει μία ισορροπία στο look, χωρίς να μοιάζει βαρύ. Για παράδειγμα, αν φοράς μαύρα γυαλιά προτίμησε μία κόκκινη ή ροζ απόχρωση κραγιόν, ενώ αν φοράς ταρταρούγα δοκίμασε χρώματα ανάμεσα στο δαμασκηνί και το μπορντό. Θυμήσου πως δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις, αλλά λίγο χρώμα είναι το «κλειδί» ενός τέλειου look.

Εyeliner

To eyeliner θεωρείται βασικό αν θέλεις να αναδείξεις τα μάτια σου πίσω από τα γυαλιά. Το πιο απλό tip συνοψίζεται στο ότι όσο πιο λεπτός είναι ο σκελετός, ανάλογα λεπτή οφείλει να είναι και η γραμμή του eyeliner.

Mάσκαρα

Ακόμα κι αν δεν βάλεις τίποτα άλλο, μερικές στρώσεις μάσκαρα είναι απαραίτητες ώστε να αναδείξεις τα μάτια σου με τον πιο εύκολο και διακριτικό τρόπο.

Ρουζ

Το ρουζ θα ζωηρέψει το πρόσωπο σου και ταυτόχρονα θα απαλύνει το συνολικό μακιγιάζ. Μην το παραλείψεις.

 

shape.gr

Διαβάστε επίσης