Παύλος Χαϊκάλης : Η πρώτη αντίδραση μετά τις νέες καταγγελίες εις βάρος του

12/02/2021 | 18:38

 

 

Την πρώτη του δήλωση, μετά τις νέες καταγγελίες εις βάρος του, έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο ηθοποιός μίλησε στον Alpha και αποκάλυψε πως από Δευτέρα ο δικηγόρος του θα έχει τον φάκελο με τις καταγγελίες στα χέρια του και τότε θα προχωρήσει σε περαιτέρω δηλώσεις.

Ο κ. Χαϊκάλης εξήγησε ότι προς το παρόν δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση. Έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο για να εξετάσει τον φάκελο με αυτές τις δυο καταγγελίες και τις επόμενες μέρες θα κάνει τις απαραίτητες δηλώσεις και να δώσει μια απάντηση.

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση, έχω απευθυνθεί στους δικηγόρους μου. Όταν θα εξετάσει ο δικηγόρος μου την υπόθεση θα βγάλει ανακοίνωση και θα ενημερωθείτε από εκείνον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Ακόμη δεν μπορώ να σας πω το όνομά του δικηγόρου μου. Από Δευτέρα θα πάρω τους φακέλους, οι οποίοι με αφορούν και μετά θα ενημερώσω το δικηγόρο να μιλήσετε μαζί του» συμπλήρωσε.

«Μετά και εφόσον από Δευτέρα ενημερωθεί ο δικηγόρος μου θα υπάρξει απάντηση» κατέληξε.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: “Κλειστή” για ώρες η Ακτή Δυμαίων- Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!