"Υπάρχει θέμα Δήμαρχε"

του Γρηγόρη Μαρκέτου, παιδίατρος, Διευθυντής ΕΣΥ Πάτρας


- Δήμαρχε Κώστα Πελετίδη ξεκινώ με την προσωπική παραδοχή που δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν, ότι η κοινωνική ευαισθησία σου είναι δεδομένη και όχι μόνον η δική σου αλλά και πολλών από την Λαϊκή Συσπείρωση που έχει τύχει να γνωρίσω από κοντά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Οργανισμού όπου συμμετέχω εκπροσωπώντας την Ώρα Πατρών ή όπως αρέσκονται να λένε την δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

- Άσχετα από τις θεμιτές κατά καιρούς διαδημοτικές μάχες που δίνονται, δυστυχώς έχει προκύψει πρόβλημα με την ορολογία που χρησιμοποιεί η πρόεδρος του καρναβαλικού οργανισμού. Επιτίθεται κατά της παράταξής μας με ανεπίτρεπτη φρασεολογία και θα έλεγα με αγοραίο ύφος που προσβάλλει κάθε έναν από εμάς!

- Την πρώτη μέρα χαρακτήρισε τα μέλη της Ωρας Πατρών σαν τρωκτικά, όπως είχε χαρακτηρίσει η αντιδήμαρχος Αθήνας Αλεξία Έβερτ τα μέλη του ΚΚΕ που έκαναν πορεία για το Πολυτεχνείο τον Νοέμβρη 2020 και γι' αυτό την απέπεμψε άμεσα ο Δήμαρχος Αθήνας.

- Την δεύτερη μέρα οι τόνοι της ανέβηκαν ακόμα πιο πολύ και είπε: ''είστε επικίνδυνοι κοινωνικά, πολιτικά, ηθικά, είστε τυφλοί, δειλοί, μοιραίοι και εκπροσωπείτε ό,τι πιο χυδαίο σε κάθε κοινωνία''...

Δήμαρχε η κατάσταση είναι σοβαρότατη και σαν γιατρός , σύζυγος , πατέρας ντρέπομαι για τους χαρακτηρισμούς που δημόσια εξαπολύει η συνταξιούχος εκπαιδευτικός και σου ζητώ να την αποπέμψεις!

Δεν έχει καμία σχέση η ορολογία αυτού του ατόμου, με το ΚΚΕ των αγώνων και των θυσιών που γνωρίζω από μικρό παιδί...
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ