Άμεση τεχνική υποστήριξη με όλους τους κανόνες υγιεινής

 

Τα περιοριστικά μέτρα και οι νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία έχουν ανατρέψει τις συνήθειες μας και μεταθέτουν πολλές φορές τις ανάγκες μας, όπως για παράδειγμα η φροντίδα των ηλεκτρικών μας συσκευών, αλλά ταυτόχρονα και η καθυστέρηση (αναβολή) της επισκευής τους.

Μπροστά στα νέα αυτά δεδομένα, εταιρείες με σύγχρονη αντίληψη για τις οποίες βασική προτεραιότητα αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους έθεσαν σε εφαρμογή ένα ασφαλές και απόλυτα προσαρμοσμένο στους κανόνες υγιεινής πλαίσιο λειτουργίας, συνεχίζοντας ακόμη και εν μέσω Covid 19 να παρέχουν αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.

Έτσι και η επίσημη αντιπροσωπεία της Miele στην Πάτρα παρέχει άμεση τεχνική υποστήριξη καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών σε Αχαΐα και Ναυπακτία.

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της επίσημης αντιπροσωπείας της Miele στην Πάτρα τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής βρίσκεται στον χώρο σας εντός 24ωρων δίνοντας αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σας.

Η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη αφορά οικιακούς καταναλωτές, αλλά και επαγγελματίες, οι οποίοι επικοινωνώντας με την επίσημη αντιπροσωπεία, λαμβάνουν άμεσα οδηγίες και κλείνουν ραντεβού με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Όλα τα ανταλλακτικά των συσκευών Miele έχουν διετή εγγύηση, ενώ όπως και όλα τα αναλώσιμα προϊόντα είναι διαθέσιμα άμεσα προκειμένου να έχετε ανά πάσα στιγμή ασφάλεια χωρίς να διαταράσσεται η καθημερινότητά σας.

Και εν μέσω πανδημίας η Miele παραμένει σταθερά δίπλα σας!

Διαβάστε επίσης