Πρίγκιπας Κάρολος: «Παρών αν το επιτρέψει η πανδημία» στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου

11/02/2021 | 20:42

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, διάδοχο του Βρετανικού θρόνου, Κάρολο, είχε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός επανέλαβε στον Πρίγκιπα Κάρολο την πρόσκληση να παραστεί στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, ωστε να τιμηθεί η συνεισφορά της Βρετανίας στον αγώνα για την ανεξαρτησία.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος, από την πλευρά του, τόνισε την αγάπη του για την Ελλάδα και ανέφερε τη δράση του φιλανθρωπικού ιδρύματος Prince’s Trust International στη χώρα μας.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απάντησε θετικά στην πρόσκληση να έρθει την 25η Μαρτίου στην Ελλάδα, σημειώνοντας, όμως, ότι η οριστική του απάντηση εξαρτάται από την εξέλιξη της πανδημίας.

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου