Αθηνά Οικονομάκου: Έχω πέσει θύμα bullying στη δραματική σχολή, εξαιτίας της εμφάνισης μου

 

 

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στο "The 2night Show" και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις κακοποιήσεις και τη σεξουαλική βία που όπως καταγγέλλεται υπάρχει στο χώρο του θεάτρου.

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ξέρει πως υπάρχουν τέτοια περιστατικά ενώ αποκάλυψε πως η ίδια τα έχει αποφύγει διότι δεν έχει συμμετάσχει σε δουλειές με συναδέλφους της που ήξερε από πριν ότι δεν είναι καλά στα μυαλά τους. Η Αθηνά Οικονομάκου παραδέχτηκε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα bullying όταν φοιτούσε στη δραματική της σχολή από γυναίκες οι οποίες είχαν μια άλλη κουλτούρα όπως είπε και δεν της έδιναν ρόλους να παίξει εξαιτίας της εμφάνισης της.

"Δεν το περίμενε κανείς να ακουστούν όλα αυτά, διότι συνήθως κουκουλώνονται, απλά είναι πιο εύκολο κάποιος από το χώρο μας να τα καταγγείλει επειδή υπάρχει η εξοικείωση με τα φώτα και τη δημοσιότητα. Εγώ από τη σχολή ήξερα για ανθρώπους και ονόματα από το χώρο μας, ότι είναι ψυχικά ασθενείς άνθρωποι, για αυτό και απέφυγα αργότερα να συνεργαστώ μαζί τους", είπε η Αθηνά Οικονομάκου και αποκάλυψε για το bullying που υπέστη: "Από τη σχολή ακόμα γιατί από εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα, έχω νιώσει μεγάλη αμφισβήτηση και bullying για πρώτη φορά στη ζωή μου, γιατί ήμουν ένα κορίτσι χαριτωμένο με ξανθιές ανταύγειες και έχω νιώσει από δασκάλες που ήταν πιο πολύ της κουλτούρας, έχω νιώσει τρομερή απαξίωση, δεν μου έδιναν ρόλους, έτσι θεώρησα ότι ποτέ δεν θα μπορέσω να κάνω κάτι πιο ποιοτικό" τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου και συμπλήρωσε "Με πρόσχημα την τέχνη συμβαίνουν εγκλήματα".

Διαβάστε επίσης