Πάτρα: Βγαίνει σήμερα από τη ΜΕΘ ο 9χρονος Μάριος – Η έκπληξη που τον περίμενε

 

Εκτός της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών θα είναι από σήμερα το μεσημέρι ο 9χρονος Μάριος, που νόσησε με κορονοϊό.

«Έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής με τον Μάριο. Είχαμε δώσει υπόσχεση στη μητέρα του, γιατροί και νοσηλευτές ότι θα της τον δώσουμε χαμογελαστό πίσω στην αγκαλιά της», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Ανδρέας Ηλιάδης, εντατικολόγος Παίδων, υπεύθυνος της Μονάδας και Δ/ντής του ΕΣΥ, ο οποίος αποκάλυψε και μία έκπληξη που του επιφύλαξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, συνομιλώντας μαζί του μέσω Skype.

Όπως εξήγησε ο κ. Ηλιάδης, δόθηκε μάχη για να μην διασωληνωθεί το παιδί, καθώς η κατευθυντήρια οδηγία σε όλο τον κόσμο είναι στο μέτρο του δυνατού να αποφεύγονται οι διασωληνώσεις . Γι΄αυτό όπως εξήγησε γυρίζουν μπρούμιτα τους ασθενείς για να διευκολύνεται η αναπνοή τους.

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Πυροβόλησαν μηχάνημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)