Πάτρα: Ασταμάτητος ο ιός στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” – Ακόμη 2 κρούσματα σε εργαζομένους

 

Δεν έχει τέλος η διασπορά του κορονοϊού στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”.

Ακόμη δύο εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό, εκτοξεύοντας το νούμερο του προσωπικού που έχει νοσήσει σε πάνω από 60 άτομα.

Εξάλλου, σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα “ύποπτων” κρουσμάτων, που ενδεχομένως ανεβάσουν κι άλλο τον αριθμό των νοσούντων.

Να σημειωθεί πως χθες πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη για τον τρόπο αντιμετώπισης της επέκτασης του κορονοϊού στα δύο νοσοκομεία αναφοράς της Πάτρας, παρουσία κυβερνητικού αξιωματούχου.

Ενώ τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσουν και άλλες έκτακτες επαφές κυβερνητικών παραγόντων, μετά την έκρηξη κρουσμάτων στην περιοχή που θέτει σε συναγερμό το σύστημα υγείας της περιοχής.

Κορονοϊός – Πάτρα: Στα δύο νοσοκομεία αναφοράς ο ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας της 75χρονης – «Φύγε αγόρι μου, να με σκοτώσεις ήρθες;»