Καινοτομία του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος Βέργη: Δωρεάν σεμινάριο μαγειρικής

 

Ο τεχνολογικός μετασχηματισμός στην εκπαίδευση είναι απόρροια των νέων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με την εμφάνιση της πανδημίας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Η τηλεκπαίδευση έως σήμερα ήταν ένα εργαλεία για την επίτευξη της θεωρητικής κατάρτισης.

Τι γίνεται όμως με τις εκατοντάδες εργαστηριακές ώρες που χάνονται;

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ καινοτομεί και σε αυτό τον τομέα. Με την πολύτιμη συμβολή του Chef / Υπεύθυνου Εκπαίδευσης στο τμήμα Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής του φορέα, είναι εφικτή πλέον η εργαστηριακή εκπαίδευση μέσω τηλεκπαίδευσης.

Στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ, ο κ.Δρες γίνεται τα μάτια και τα χέρια των σπουδαστών, με την καθοδήγηση των οποίων πραγματοποιεί διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής. Με αυτό τον τρόπο οι σπουδαστές συνεχίζουν απρόσκοπτα την εκπαίδευση τους. Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική διαδικασία  πραγματοποιείται αποκλειστικά και πανελλαδικά στο Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ.

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 11.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί OPEN ECLASS LESSON στο οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε μία διαδραστική παρουσίαση μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που θα βρείτε παρακάτω

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα ξεπερνάει τους 100.

Για αιτήσεις συμμετοχής πατήστε εδώ (Link:

 https://vergis.edu.gr/kdvm2/open-eclass-%cf%83%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%bd%c...)

Διαβάστε επίσης