Έκκληση Χρυσοχοΐδη στους Πατρινούς: “Σας παρακαλώ βάλτε όλοι πλάτη…” – Χάρτη με την επικίνδυνη “φόρα” του ιού στην πόλη παρουσίασε ο Υπουργός – ΒΙΝΤΕΟ

 

“Το ξέρω έχετε κουραστεί, οι επαγγελματίες χάνουν χρήματα, όμως η Κυβέρνηση είναι από την αρχή δίπλα σας, βοηθάει τους πάντες και όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε”.

Δήλωσε αρχικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη που έγινε εκτάκτως σήμερα στην Πάτρα για τον μεγάλο αριθμό των κρουσμάτων αλλά και την εμφάνιση του μεταλλαγμένου στελέχους του ιού σε 11 εργαζόμενους του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. 

Ο υπουργός είπε μεταξύ άλλων “Βάλτε πλάτη και εσείς λίγο παιδιά… το ξέρω είναι δύσκολο, βρισκόμαστε όμως σε μια πολύ δύσκολη στιγμή”, έχοντας στα χέρια του έναν χάρτη με την μετάδοση του ιού στην πόλη των Πατρών. 

Δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του υπουργού: 

 

 

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)