Μiele: Νέο κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας! Κορυφή στην ποιότητα και την αξιοπιστία

 

Πιο κοντά στο καταναλωτικό κοινό που εδώ και πολλά χρόνια εμπιστεύεται την κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία της, ήρθε η Miele στην Πάτρα με ένα ολοκαίνουριο και σύγχρονο κατάστημα στην οδό Αγίου Νικολάου 77!

Στο νέο κατάστημα, το οποίο αποτελεί και την επίσημη αντιπροσωπεία σε Αχαΐα και Ναυπακτία προσφέρονται όλες οι οικιακές συσκευές, πολλά αποκλειστικά μοντέλα, σε αμέτρητες επιλογές σχεδίων, εντοιχιζόμενες ή ελεύθερες (φούρνους, εστίες, πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερωτήρια, ψυγειοκαταψύκτες, σκούπες κ.α.), ανταλλακτικά με διετή εγγύηση και αναλώσιμα προϊόντα καθώς και όλες οι επαγγελματικές συσκευές.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το  εξουσιοδοτημένο service που γίνεται από ειδικούς τεχνικούς με απόλυτη εξειδίκευση στις συσκευές Miele (είτε πρόκειται για απλή συντήρηση, είτε για πιο σύνθετα τεχνικά ζητήματα).

Το κατάστημα στην Πάτρα προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες που αναζητούν αποκλειστικά την ποιότητα Miele. Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, αλλά και τεχνικές λύσεις!

Τα πάντα γίνονται καλύτερα με την Miele, η οποία σας καλωσορίζει στο νέο της κατάστημα στην Πάτρα και σας καλεί να βιώσετε την μοναδική εμπειρία της ασυναγώνιστης ποιότητας, της τεχνολογίας και του σχεδιασμού.

Διαβάστε επίσης