Βαθμολογία Superleague: Το «τρένο» του Ολυμπιακού και ο «χαμός» πίσω του

Σημαντικές αλλαγές στη βαθμολογία της Superleague έφερε η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο ακάθεκτος Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός που ελπίζει περισσότερο για την Ευρώπη και οι δυο «δικέφαλοι» που.. βράζουν πίσω από τον Άρη.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να συνέχισε ακάθεκτος προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου στη Superleague, μετά και τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ με 3-0, αλλά… πίσω του υπάρχουν ομάδες που «σφάζονται» για τη δεύτερη θέση αλλά και για ένα «εισιτήριο» για την… Ευρώπη της νέας σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 51 βαθμούς και πλέον βρίσκονται +12 από το δεύτερο Άρη, στο +14 από την ΑΕΚ και στο +15 από τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο ΟΑΚΑ (2-0) και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στη δεύτερη θέση, στην οποία είχε… στρογγυλοκαθίσει ο Άρης από χθες.

Οι δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης αλλά και η Ένωση πλέον νιώθουν την… ανάσα του Παναθηναϊκού, μετά και τη νίκη που έκανε στο Βόλο.

Να αναφέρουμε πως η 19η αγωνιστική της Superleague έφερε αλλαγή και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Η Λαμία έκανε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ξεπέρασε την ΑΕΛ.

 

bathmologia_superleague-3-1200x719.jpg