Παρέμβαση στο Υπ. Ανάπτυξης Αναγνωστοπούλου - Μάρκου για εισπρακτικές εταιρείες

 

Κοινοβουλευτική αναφορά προς τον Υπουργό Ανάπτυξης καταθέτουν οι βουλευτές Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σία Αναγνωστοπούλου και  Κώστας Μάρκου σχετικά με την επιστολή του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου  Αιγιάλειας, μέσω της οποίας καταγγέλλουν οχλήσεις από εισπρακτικές-δικηγορικές εταιρείεςκαθώς και ελεγκτικούς - εισπρακτικούς μηχανισμούς του κράτους.

Οι επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα προκειμένου να ανταποκριθούν στην ριζική μεταβολή των συνθηκών, με σκοπό την οικονομική επιβίωση τους. Όλοι οι Έμποροι και μικροεπιχειρηματίες δοκιμάζονται σε επίπεδο υγείας όσο και σε επίπεδο καθημερινής διαβίωσης εξαιτίας της πανδημίας που προκάλεσε ο κορωνοϊός. Μία κατάσταση για την οποία δεν είναι υπεύθυνος κανένας μικροεπιχειρηματίας και μικροέμπορος. Όσο διαρκεί αυτή η κρίση δε νοείται καμία όχληση από τις εισπρακτικές-δικηγορικές εταιρείες.

 

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και η κυβέρνηση οφείλουν να στηρίξουν τους εμπόρους και μικρο-μεσαίους επιχειρηματίες, που εφάρμοσαν υποδειγματικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δέχτηκαν όλες τις οικονομικές συνέπειες από τα μέτρα για τον έλεγχο της πανδημίας,προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που βιώνουν.

 

Διαβάστε επίσης