Super League: Όλα τα φώτα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

27/01/2021 | 12:14

 

 

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ κλέβει την παράσταση από το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Στις 19:30 (Novasports 1) οι Πειραιώτες και ο «δικέφαλος» του Βορρά θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι την προηγούμενη Κυριακή και την ισοπαλία στο ντέρμπι των «δικεφάλων», η απόσταση των δύο ομάδων αυξήθηκε στους 12 βαθμούς.

Έτσι, στο αποψινό ματς, ο Ολυμπιακός θα ψάξει τη νίκη, προκειμένου να εκτοξεύσει στους 15 βαθμούς τη διαφορά τους, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο σερί του, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν να τη ρίξουν στο -9, προκειμένου να συνεχίσουν να ελπίζουν για τον τίτλο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς, χωρίς τους Ντρέγκερ, Κάιπερς, Λοβέρα και Μπρούνο, που έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο νεοαποκτηθείς Παπασταθόπουλος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Στον αντίποδα ο Πάμπλο Γκαρσία στο αποψινό ντέρμπι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κρέσπο, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως και τον Μιχάι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Διαιτητής του αποψινού ντέρμπι θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ. Βοηθοί του θα είναι οι Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ, τέταρτος ο Διαμαντόπουλος και VAR ο Ντάνκερτ Μπάστιαν, ενώ ο Νικολακάκης ως AVAR.

Νωρίτερα και για την ακρίβεια στις 15:00 (Novasports 1), στο Πανθεσσαλικό, ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στον Βόλο, με στόχο να πετύχει ακόμη μία νίκη, ενώ στις 17:15 (Novasports 2) η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ώρα που η Λαμία θα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 26 Ιανουαρίου
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-1
Άρης – Λάρισα 1-0

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου
15:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός (Novasports 1)
17:15 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)
17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Απόλλων Σμύρνης (Novasports 3)
19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Novasports 1)

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου
17:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ατρόμητος (Novasports 1)

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ