Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του 27χρονου Μάριου, που έπεσε νεκρός από σφαίρα στον κόμβο Κουρτέση

 

Συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μάριο Μετάι που έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι, στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, στον κόμβο Κουρτέση.

Η κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου & Αγίων Αποστόλων στο Ζαβλάνι. Θα ακολουθήσει η ταφή θα στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

Υπενθυμίζεται πως από αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη ο ένας από τους εμπλεκόμενους στην δολοφονία του νεαρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για άνδρα Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες προέτρεψε τον δράστη της δολοφονίας να πυροβολήσει σε βάρος της ομάδας των ατόμων (μεταξύ των οποίων και το θύμα) που τον είχαν ακινητοποιήσει στη διάρκεια της συμπλοκής τους.

Πάτρα-πιστολιές στον κόμβο Κουρτέση: Συνελήφθη ο συνεργός του φερόμενου ως δολοφόνου-Αναζητείται ακόμη ο δράστης

Πυροβολισμοί στον κόμβο Κουρτέση: Νεκρός ο 27χρονος Μάριο-Άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ