Πάτρα: Στον Εισαγγελέα ο συλληφθείς για το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς - Συνεχίζονται οι έρευνες

Στην Εισαγγελία Πατρών οδηγήθηκε ο 31 ετών συλληφθείς που κατηγορείται ως συνεργός του 26χρονου που αναζητείται για την αιματηρή δολοφονία του 27χρονου Αλβανού, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο συλληφθείς ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή και θα περάσει ξανά την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Γενάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για άνδρα Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες προέτρεψε τον δράστη της δολοφονίας να πυροβολήσει σε βάρος της ομάδας των ατόμων (μεταξύ των οποίων και το θύμα) που τον είχαν ακινητοποιήσει στη διάρκεια της συμπλοκής τους.

Δείτε εδώ: Έτσι έγινε το άγριο αιματηρό επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας

Συνεχίζονται οι έρευνες

Την ίδια ώρα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 26χρονου, που φέρεται να είναι ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του άτυχου 27χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αρχές οι οποίες τον αναζητούν.

Ήδη, οι αστυνομικές αρχές έχουν κάνει στην κυριολεξία "φύλλο και φτερό" τα σπίτια προσώπων από το περιβάλλον των εμπλεκομένων στην υπόθεση προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να ρίξει φως στα κίνητρα του αιματηρού επεισοδίου που συγκλόνισε την Πάτρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, στις μέχρι τώρα έρευνες της Αστυνομίας σε σπίτια έχει εντοπιστεί συνολική ποσότητα χασίς, περίπου 30 γραμμαρίων.

Φόβοι για αντιδράσεις

Ταυτόχρονια, οι Αστυνομικές Αρχές είναι επί ποδός καθώς φίλοι του αδικοχαμένου 27χρονου φέρονται να είναι εξαγριωμένοι από τη δολοφονία του παιδιού, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν με κάθε μέσο να κατευνάσουν τα πνεύματα για να μην υπάρξει η όποια αντίδραση.

74451200_988029358201085_6698240551696728064_o.jpg

Ο 27χρονος Μάριο Μετάι, θύμα της δολοφονικής επίθεσης

Το "τελευταίο αντίο"

Οι συγγενείς και οι φίλοι του 27χρονου είναι σοκαρισμένοι από την έκβαση της υπόθεσης που έκοψε το νήμα της ζωής στο δικό τους παιδί. Η κηδεία του Μάριο Μετάι θα γίνει στις 11 το πρωί της Τετάρτης από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου & Αγίων Αποστόλων στο Ζαβλάνι. Θα ακολουθήσει η ταφή θα στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ