Κ. Αχαΐα: Χαμός από γλέντι αρραβώνων – Επενέβη η Αστυνομία – Έπεσαν πρόστιμα

Ένα ακόμη γλέντι στην Κάτω Αχαΐα για αρραβώνα αυτή τη φορά, που γινόταν υπαίθρια με τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων, σταμάτησε η Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η αστυνομία ενημερώθηκε για μεγάλη συγκέντρωση ατόμων στην περιοχή των ρομά στο κέντρο της πόλης, χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χρήστος Λαμπρόπουλος, έδωσε αμέσως εντολή για μετάβαση αστυνομικών στο σημείο. Οι συγκεντρωμένοι απομακρύνθηκαν, βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας,
σχηματίσθηκε  δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι χθες αργά
το βράδυ, στη Κάτω Αχαΐα, είχε διοργανώσει εκδήλωση – γλέντι,
αναπαράγοντας μουσική στην υψηλότερη ένταση, με τη συμμετοχή τουλάχιστον
εικοσιπέντε άτομα ατόμων.

Σε βάρος του διοργανωτή, που έχει ταυτοποιηθεί επιβλήθηκε διοικητικό
πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Μπισκότα με μήλο
17/11/2025 | 09:14

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο