Κ. Αχαΐα: Χαμός από γλέντι αρραβώνων – Επενέβη η Αστυνομία – Έπεσαν πρόστιμα

Ένα ακόμη γλέντι στην Κάτω Αχαΐα για αρραβώνα αυτή τη φορά, που γινόταν υπαίθρια με τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων, σταμάτησε η Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η αστυνομία ενημερώθηκε για μεγάλη συγκέντρωση ατόμων στην περιοχή των ρομά στο κέντρο της πόλης, χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χρήστος Λαμπρόπουλος, έδωσε αμέσως εντολή για μετάβαση αστυνομικών στο σημείο. Οι συγκεντρωμένοι απομακρύνθηκαν, βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας,
σχηματίσθηκε  δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι χθες αργά
το βράδυ, στη Κάτω Αχαΐα, είχε διοργανώσει εκδήλωση – γλέντι,
αναπαράγοντας μουσική στην υψηλότερη ένταση, με τη συμμετοχή τουλάχιστον
εικοσιπέντε άτομα ατόμων.

Σε βάρος του διοργανωτή, που έχει ταυτοποιηθεί επιβλήθηκε διοικητικό
πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)