Πάτρα: Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ - Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο στον Κόμβο Κουρτέση

Φως στα αίτια του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε λίγα λετπά μετά τις 6 το απόγευμα προσπαθεί να ρίξει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24, το περιστατικό ξεκίνησε από 2 οχήματα στα οποία επέβαινε άγνωστος αριθμός ατόμων στο καθένα.

Δείτε εδώ: Πάτρα: Πυροβολισμοί στην Αγία Σοφίας - Κλινικά νεκρός ο 27χρονος που τραυματίστηκε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Και τα 2 οχήματα είχαν κατεύθυνση προς Πάτρα και ταυτόχρονα, όταν ταυτόχρονα ακινητοποιήθηκαν στον Κόμβο Κουρτέση.

2_8.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, τα 2 οχήματα είχαν ξεκινήσει ένα άτυπο κυνηγητό στους δρόμους της περιοχής το οποίο ξεκίνησε είτε από τη Νέα Εθνική Οδό είτε από την οδό Κεφαλληνίας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Από τα 2 οχήματα εξέρχονται οι επιβαίνοντες και ακολουθεί έντονος διαπληκτισμός. Ξαφνικά, ακούγονται πυροβολισμοί ,αλλά ωστόσο φέρεται να χρησιμοποιείται και αιχμηρό αντικείμενο.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ένας 27χρονος επιβαίνοντας του ενός οχήματος να πέσει αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο tempo24, επικρατεί κομφούζιο. Όσοι περαστικοί βρίσκονταν στο σημείο έτρεχαν να κρυφτούν ενώ οι κάτοικοι της περιοχής στο άκουσμα των πυροβολισμών έκλειναν πόρτες και παράθυρα.

Ο 27χρονος τραυματίας μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και νοσηλεύεται κλινικά νεκρός.

23.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 λίγο μετά το περιστατικό εμφανίστηκαν στο ΠΓΝΠ, όπου εχει μεταφερθεί ο βαριά τραυματίας, άτομα τα οποία φέρεται να είναι γνωστοί του και φέρεται να ανήκουν σε ομάδα που ασχολείται με νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Με την εμφάνισή τους στο νοσοκομείο ήταν άμεση η αντίδραση της Αστυνομίας, με ισχυρές δυνάμεις της να φτάνουν στον χώρο.

9.jpg

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών, σε πρώτη φάση επικεντρώνονται σε ομάδες αλλοδαπών - Αλβανών, ενώ το κίνητρο του αιματηρού επεισοδίου ερευνάται.

Διαβάστε επίσης