Άπαντες παρόντες ενόψει ΑΕΛ

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει μαζί του ο Μάντζιος

Με την προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/1) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ (Τρίτη 26/1, 19:30 - «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τον Χαβιέ Ματίγια. Ο Ισπανός μέσος, που απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Σμύρνης, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα προπονητή, ο οποίος, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Λάρισα, θα «κόψει» έναν παίκτη. Στην αποστολή επιστρέφει και ο Γιοάν Μπεναλουάν, έχοντας εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του, όχι όμως και ο Ζάκαρι Μπουσέ που έμεινε και πάλι εκτός.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει μαζί του ο Μάντζιος: Κουέστα, Σιαμπάνης, Ματέο, Γκάνεα, Λόπεθ, Γκάμα, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Μαντσίνι, Σάσα, Ματίγια, Κάτσε, Σίλβα, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

Διαβάστε επίσης