Κατερίνα Καινούργιου: Όλα όσα δήλωσε στενός συνεργάτης της για τις φήμες εγκυμοσύνης

 

 

Το τελευταίο διάστημα πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα μία ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε», ήταν αυτό που “φούντωσε” περισσότερο τα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα ο συνάδελφος της παρουσιάστριας με αφορμή τη συγκίνηση της, είπε πως συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες στην κατάσταση της.

Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» και εκεί βρέθηκε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος ανέφερε πως επικοινώνησε με την Κατερίνα Καινούργιου για να μάθει την αλήθεια.

Ο ίδιος είπε:«Είναι ένα τόσο λεπτό θέμα που και να ισχύει δεν θα το έλεγε σε εμένα. Θα ήταν ανόητο και από τη πλευρά τη δική της και από τη δική μου να βγω σε άλλο κανάλι και να ανακοινώσω ότι είναι έγκυος. Οι συνεργάτες της δεν θα έπαιζαν το κόλπο και να ρίχνουν ατάκες στον αέρα, προκειμένου να αιωρείται κάπου. Εάν υπάρχει εγκυμοσύνη δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό. Δεν είναι έγκυος. Οι φήμες ενόχλησαν την οικογένειά της. Η ίδια δεν θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία να πει “είμαι ή δεν είμαι».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ