Κύπελλο Ισπανίας: Αποκλεισμός-σοκ για τη Ρεάλ

 

 

Έκπληξη... μεγατόνων σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Κόπα Ντελ Ρέι με «θύμα» τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο συγκεκριμένα ,η ομάδα του Ζιντάν έχασε με 2-1 στην παράταση από την άσημη Αλκογιάνο, κι έτσι υπέστη ένα τεράστιο κάζο, μένοντας εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου Ισπανίας.

Παίζοντας με αρκετούς βασικούς η «βασίλισσα» άνοιξε το σκορ με τον Έντερ Μιλιτάο στο 45', ενώ είχε πολλές ακόμη ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της, κάτι που όμως δεν συνέβη λόγω των εξαιρετικών επεμβάσεων του -42 Μαΐων- τερματοφύλακα της Αλκογιάνο, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας.

[Οι παίκτες της Αλκογιάνο πανηγυρίζουν με τη ψυχή τους την ιστορική πρόκριση που πήραν απέναντι στη Ρεάλ!]
Οι παίκτες της Αλκογιάνο πανηγυρίζουν με τη ψυχή τους την ιστορική πρόκριση που πήραν απέναντι στη Ρεάλ!

Στο 80' η Ρεάλ δέχτηκε την ισοφάριση από την κεφαλιά του Σόλμπες και, παρά την προσπάθειά της να κάνει το 2-1, εν τέλει το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς, με το παιχνίδι έτσι να οδηγείται στην παράταση.

Εκεί ήρθαν τα... χειρότερα για την ομάδα του Ζιντάν... Κι αυτό γιατί η Αλκογιάνο, παρά το γεγονός ότι στο 110' έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ραμόν Λόπεθ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφερε να σκοράρει στο 115' με τον Χουανάν, ο οποίος έστειλε την ομάδα του στον... έβδομο ουρανό και τους «μερένχες» στα... τάρταρα!

Διαβάστε επίσης