Πάτρα: ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ - Τρεις οι συλλήψεις για τα επεισόδια στη συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών - Δείτε τη στιγμή της έντασης έξω από το πρώην Παράρτημα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ 17.30:

Μία ακόμη σύλληψη έγινε από την Αστυνομία, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι στην οδό Κορίνθου, στο πρώην Παράρτημα. 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε πριν απο λίγο η Αστυνομία στην Πάτρα, για τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα κατά τη συκέντρωση των αντιεξουσιαστών στην οδό Κορίνθου, στο πρώην Παράρτημα. 

-------------

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στην οδό Κορίνθου, όταν η ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε να κατέβει στο δρόμο για να πραγματοποιήσει πορεία - συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μια προσαγωγή.

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, απαγορεύονται συγκεντρώσεις και πορείες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκεντρωμένοι κατέβηκαν στο δρόμο και κινήθηκαν προς την πλευρά των Αστυνομικών. Με αποτέλεσμα, οι αστυνομικοί να χρησιμοποιήσουν 4 κρότου λάμψης και περιορισμένη χρήση χημικών, για να τους απωθήσουν και να επιστρέψουν στο Παράρτημα.  

-------------

Συγκέντρωση για συμπαράσταση στον Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιούν αυτή την ώρα ομάδα αντιεξουσιαστών.

Η συγκέντρωση γίνεται στην οδό Κορίνθου έξω από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου. Ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ με ΜΑΤ βρίσκεται στο σημείο.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τις οδούς Κανακάρη και Κολοκοτρώνη. Κανονικά γίνεται η διεύλευση των οχημάτων από την οδό Κορίνθου.