"Του χρόνου μπούλες": Το διαδικτυακό πάρτι έναρξης Καρναβαλιού, που "έσπασε" ρεκόρ και σύνορα! Οι Πατρινοί έστησαν... γλέντι στα σπίτια τους! ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Απίστευτο αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου!

Το διαδικτυακό πάρτυ που διοργάνωσε η Πατρινή ομάδα "του χρόνου μπούλες", ξεπέρασε τα 14.000 views.

Όπως ενημερώνει ο Στέλιος Αποστολόπουλος, ένας από τους djs του πάρτυ, το πάρτυ ανέβηκε στη 3η θέση παγκόσμια στο mixcloud!

"Αυτό που συνέβη ήταν μαγικό", σχολίασε ο γνωστός dj!
 

Το διαδικτυακό πάρτυ μεταδόθηκε από τη σκηνή του Royal Patras με τους γνωστούς djs της πόλης Κωνσταντίνος Γεωργίου, Παναγιώτης Κολλιόπουλος ,  Γιάννης Τζόβολος και Στέλιος Αποστολόπουλος να φτιάχνουν το κέφι για τα καλά σε καρναβαλικό κλίμα!

Το πάρτι διοργανώθηκε μέσω της σελίδας «Του χρόνου μπούλες» στα κοινωνικά δίκτυα. Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε από μια ομάδα Καρναβαλιστών με σκοπό να τιμήσει την μεγάλη γιορτή της πόλης, όπως το επιτρέπει η σημερινή πραγματικότητα. Όπως αναφέρουν οι συντελεστές «Σεβόμενοι απόλυτα όλα τα μέτρα και τους κανόνες, με μόνο στόχο την ευρηματική, ανατρεπτική, Καρναβαλική διάθεση θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε μια μικρή χαραμάδα χαράς και ελπίδας γιατί το Καρναβάλι από τα βάθη των αιώνων συνέθετε τον ύμνο για την άνοιξη της φύσης και της ζωής, της δημιουργίας και της αναγέννησης. Ο λαός γλεντούσε ακόμα και στις πιο μεγάλες δυσκολίες., εξευμενίζοντας τα στοιχεία της φύσης και την δύσκολη πραγματικότητα γιορτάζοντας το τέλος του δύσκολου χειμώνα, καλωσορίζοντας την καρποφορία και τη νέα ζωή!!!»

Συντελεστές Πάρτι

Venue Royal Patras

Video-edit Chris Ortentzio

Recording ΔΙΗΧΟ

Lights LIVE PRO Patras

Πολλοί ήταν οι Πατρινοί που διασκέδασαν από τα σπίτια τους, ντυμένοι καρναβαλικά, σαν να ήταν μέσα...στο πάρτυ! Στολές, ποτά και μουσική στο τέρμα... οι Πατρινοί σεβάστηκαν τα μέτρα, αλλά τήρησαν το έθιμό τους για τα καλά!