Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο ενθουσιασμός σου σήμερα είναι ισχυρός για αυτό και θα πρέπει να αποφύγεις τις επιπόλαιες ενέργειες. Ο Δίας σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και η επιρροή του είναι δυνατή και έχει διάρκεια. Θα πρέπει να προσέξεις αποφάσεις που πηγάζουν από την ανησυχία και όχι από την ανάγκη. Η αβεβαιότητα στα χρήματα και στο συναίσθημα ασφάλειας μπορεί να επηρεάσει τα σχέδια, τις φιλίες ή τις ανησυχίες ευτυχίας. Εξοικονόμησε χρόνο για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα ερωτικά σου τα περνάς σε δεύτερη μοίρα.

Ταύρος
Η σημερινή μετακίνηση της Σελήνης συνεχίζει να δίνει έμφαση στα ιδανικά, τους στόχους της ευτυχίας και τις κοινωνικές παρορμήσεις. Μια διαμετακόμιση του Δία – Ουρανού δημιουργεί μια ανησυχία ή μια επαναστατική διάθεση. Τα ζητήματα καριέρας ή φήμης τραβούν την προσοχή σου περισσότερο με τον Δία στον 10ο οίκο σου. Ωστόσο, όλα αυτά μπορεί να συγκρούονται με την αυξανόμενη επιθυμία σου για προσωπική ανεξαρτησία. Είναι σημαντικό να μην είσαι αντιδραστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και να μην ξεσπάς επάνω του. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να λάβεις υπόψη σου τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Ωστόσο ένα τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό τείνει να προκαλεί επαναστατικά συναισθήματα ή μια έντονη ανάγκη για πρόοδο και αλλαγή. Αναζητάς νέους ορίζοντες σε ψυχικά επίπεδα και μπορεί να ανακαλύψεις συναρπαστικά ενδιαφέροντα. Η απόμακρη στάση σου και οι προβληματισμοί δημιουργούν ανασφάλεια στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, επίλεξε δραστηριότητες που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα.

Καρκίνος
Η Σελήνη διέρχεται αρμονικά με το ζώδιο σου ενισχύοντας το πνεύμα και τη διάθεσή σου. Με το τετράγωνο Δία – Ουρανού θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποια σεξουαλικά ή σχετιζόμενα με τη δύναμη ρεύματα, που διαταράσσουν μια φιλία ή μια σχέση με ένα σύντροφο. Θα μπορούσαν επίσης να συμβούν εκπληκτικά γεγονότα γύρω από μια σχέση. Κάποια δυσαρέσκεια πιθανά να οδηγήσει σε νέες εξελίξεις και βελτιώσεις ή το θάρρος να επιλύσει ένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά απόλαυσε τη μέρα σου και φρόντισε να μην βυθίζεσαι στις σκέψεις σου.

Λέων
Η σημερινή διαμετακόμιση της Σελήνης συνεχίζει να υποστηρίζει μια αντανακλαστική νοοτροπία. Το τετράγωνο επίσης του Δία – Ουρανού δείχνει κάποια πιθανή ένταση ή ανησυχία που κορυφώνεται σήμερα. Οι απαιτήσεις μια εταιρικής σχέσης μπορεί να συγκρούονται με τους στόχους της καριέρας ή τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις προς τον έξω κόσμο. Δώσε την απαιτούμενη προσοχή στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκέφτεσαι αρνητικά για το μέλλον και πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου.

Παρθένος
Η Σελήνη διέρχεται στον τομέα της συνεργασίας και είσαι διατεθειμένη περισσότερο από ότι συνήθως να λάβεις υπόψη σου τα σχόλια των άλλων. Δεδομένου ότι έχεις πολλές ανοιχτές υποθέσεις σου στο τραπέζι, είναι σημαντικό να αποφύγεις συνειδητά να σπαταλήσεις τις ενέργειες σου αυτήν τη βδομάδα με το τετράγωνο Δία – Ουρανού. Για να διατηρηθεί ασφαλής η σχέση με τον αγαπημένο σου θα πρέπει να είσαι ειλικρινής και ευέλικτη στις συζητήσεις που θα προκύψουν. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο στο βαθύτερο εαυτό σου.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν τη φροντίδα διαφόρων εργασιών ή υποθέσεων σου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού εμφανίζεται τώρα και μπορεί να αναζωπυρώσει καταστάσεις ή να προκαλέσει εκπλήξεις. Μπορεί επίσης να επισημάνει μια σύγκρουση μεταξύ της επιδίωξης της απόλαυσης και της ανάγκη σου για πιο δημιουργικές δραστηριότητες. Τα ανεπίλυτα οικονομικά προβλήματα θα μπορούσαν επίσης να σου στερήσουν την ανεμελιά. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου προτού οδηγηθείς σε παρελθοντικές καταστάσεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη εναρμονίζεται με το ζώδιό σου και τα συναισθήματα ρέουν λίγο πιο ομαλά από το συνηθισμένο. Ακόμα μπορεί να υπάρχει ένα επαναστατικό ή απρόβλεπτο θέμα με το τετράγωνο Δία – Ουρανού. Η ακανόνιστη ενέργεια στον κόσμο των σχέσεων σου θα μπορούσε να επηρεάσει την αίσθηση ασφάλειας. Πρόσεξε το παρορμητικό κομμάτι του χαρακτήρα σου και μην πληγώνεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, χρειάζεσαι χρόνο για να εμπιστευτείς νέα άτομα και μόνο σε καλό μπορεί να σε οδηγήσει αυτό.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου ενθαρρύνοντας τη δέσμευσή σου για ξεκούραση, ασφάλεια και προστασία. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις που σχετίζονται με τις υποθέσεις που βρίσκονται στον αέρα, καθώς ο κυβερνήτης σου Δίας σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να εντοπίσεις σημάδια υπερφόρτωσης πληροφοριών, καθώς τείνεις να σκέφτεσαι πολύ. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου περνά προς το παρόν σε δεύτερη μοίρα. Εσύ που είσαι μόνη, μια απογοήτευση αντιμετώπισέ τη με ψυχραιμία.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου και τείνεις να αναζητάς ψυχική ηρεμία και ανανέωση. Η προθυμία να αγκαλιάσεις την αλλαγή είναι το κλειδί της επιτυχίας για τα οικονομικά με το τετράγωνο Δία – Ουρανού. Θα μπορούσες επίσης να αντιμετωπίσεις συγκρούσεις μεταξύ της επιθυμίας για ασφάλεια και ενός σταθερού εισοδήματος και των αναγκών σου για απόλαυση. Εμπιστεύσου και ακολούθησε τις πρωτοβουλίες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα σε αποφορτίζει.

Υδροχόος
Ενώ η διέλευση της Σελήνης συνεχίζει να υπογραμμίζει την ανάγκη σου για σταθερότητα, ένα τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό αναστατώνει τα πράγματα. Η επιθυμία να απαλλαγείς από περιοριστικές καταστάσεις στη ζωή σου είναι ισχυρή αλλά θα μπορούσαν να συγκρουστούν με τις ανάγκες σου για ασφάλεια και εξοικείωση. Εμπιστεύσου τον αγαπημένο σου και άνοιξέ του την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην γίνεσαι αντιδραστική ή απότομη με τους θαυμαστές σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στο δικό σου ζώδιο και νιώθεις πιο αυθόρμητη και έτοιμη για νέες αρχές. Ένα μάλλον νευρικό τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό μπορεί να επιδεινώσει κάποια αναποφασιστικότητα ή ένταση. Ένα νέο όραμα για το μέλλον μπορεί να σε ενθουσιάσει τώρα αλλά οι λεπτομέρειες έρχονται αργότερα. Άρωμα πάθους και ρομαντισμού πνέει στη σχέση με τον αγαπημένο σου αρκεί να αποφύγεις την απόλυτη κτητικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, παλιοί ίσως και καρμικοί έρωτες επανέρχονται. 

tlife