Οι Kardashians δώρισαν στο συνεργείο του «Keeping Up with the Kardashians» Rolex αξίας 300.000 δολ.

 

Το τέλος του ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» ύστερα από 14 χρόνια ανακοίνωσε μέσω Instagram πριν από λίγους μήνες η Kim Kardashian, ξαφνιάζοντας τους εκατομμύρια θαυμαστές του show σε όλον τον πλανήτη!

Όπως εξήγησε η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι η τελευταία του ριάλιτι που ξεκίνησε το 2007.

Μάλιστα οι Kardashians με το πέρας των γυρισμάτων του τελευταίου επεισοδίου του ριάλιτι, αποφάσισαν να δωρίσουν στους (περίπου) 30 συνεργάτες τους ως ένδειξη ευγνωμοσύνης ρολόγια Rolex, όπως τουλάχιστον μεταδίδει το TMZ.

Είχαν προηγηθεί συγκινητικοί, ευχαριστήριοι λόγοι που μεταξύ άλλων περιλάμβαναν ιστορίες από τα γυρίσματα, ενώ αμέσως μετά, οι αδερφές παρέδωσαν τα ρολόγια, των οποίων η αξία ανέρχεται περίπου στις 300.000 δολάρια ή περίπου 10.000 δολάρια το καθένα.

Όλα τα μέλη της οικογένειας, Kim, Khloé, Kourtney, Kris, Kylie και Kendall διαθέτουν από ένα τουλάχιστον ρολόι Rolex, ενώ και ο Scott Disick σε συνέντευξή του στο Page Six πέρυσι, είχε δηλώσει πως ένα από τα πιο αγαπημένα του πράγματα είναι το Rolex Cosmograph Daytona αξίας 36.050 δολαρίων.

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια παρότι σταματάει τη συνεργασία της με το Ε!, ξεκινάει κάτι αντίστοιχο και -αδιευκρίνιστο για την ώρα- με την υπηρεσία streaming Hulu στο τέλος του 2021.

Διαβάστε επίσης