Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αρνείται να απαντήσει στη Δέσποινα Ολυμπίου: Δεν ξέρω τι είπε και ούτε με απασχολεί

16/01/2021 | 11:42

 

 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Δέσποινα Ολυμπίου είχε αναφερθεί στο πόσο δύσκολη ήταν η συνεργασία της με τον Γιώργο Γιαννόπουλο στο «Just 2Us».

«Η σχέση μας με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο που δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που είναι… είναι και θέλει πάρα πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά. Δεν είμαι άτομο που τσακώνομαι, αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να αγκαλιάζω τους γύρω μου, φτάνει όμως να μη χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Αυτό συνέβη μεταξύ μας γι’ αυτό και θύμωσα», είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες η Δέσποινα Ολυμπίου στην συνέντευξη της.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, το μεσημέρι της Παρασκευής, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και αρνήθηκε να απαντήσει στις συγκεκριμένες δηλώσεις.  «Εκτιμώ πολύ την παρουσιάστριά σας, την Ηλιάνα. Είναι ένα πολύ έξυπνο και χαριτωμένο κορίτσι. Αλλά πάνω απ’ όλα ήρθα για να δηλώσω ότι κάθε σαββατοκύριακο μέχρι τέλος Γενάρη, αλλά μάλλον θα πάει και πιο κάτω, είμαστε σε online streaming με την παράσταση “Αρκάς – Η ζωή μετά”», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Για τη Δέσποινα Ολυμπίου είπε: «Εγώ πέρασα πολύ καλά με τη Δέσποινα. Δεν ξέρω τι είπε και ούτε με απασχολεί, δεν θα το σχολιάσω και ούτε θα κάνω ανακύκλωση. Ήταν από τις πολύ καλές συνεργασίες που είχα και πιστεύω ότι θα έχει και μέλλον. Η Δέσποινα είναι μια πολύ μεγάλη φωνή και την έχω στο μυαλό μου για ένα μουσικό πρότζεκτ».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος πρόσθεσε: «Η σύντροφός μου είναι γιατρός. Μου γιατρεύει την καρδιά, την ψυχή, το μυαλό… Κάποιοι έβγαλαν λεφτά από την ατάκα “πώς τους πετσόκοψες έτσι”, κανονικά θα έπρεπε να πληρωνόμαστε δικαιώματα για την ατάκα».

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες