Έγκλημα στην Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή οι τρεις δράστες για ληστεία μετά φόνου

 

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν αύριο Σάββατο το πρωί οι τρεις φερόμενοι ως δράστες που κρατούνται για το φρικτό έγκλημα στο Χαλκιόπουλο της Αιτωλοακαρνανίας με θύμα έναν 91χρονο ηλικιωμένο. Οι δράστες της ληστείας σε βάρος των δυο ηλικιωμένων, έδεσαν το ζευγάρι και το άφησαν για μέρες μέσα στο σπίτι. Ο ένας - όπως έχει γράψει νωρίτερα το tempo24 - φέρεται να έχουν ομολογήσει.

Έγκλημα στην Αιτωλοακαρνανία - ΝΕΟΤΕΡΑ: Ομολόγησαν την επίθεση στο ηλικιωμένο ζευγάρι - Πόσα χρήματα πήραν - Ασφυξία η αιτία θανάτου του άνδρα

 

Η δικογραφία εναντίον των τριών ατόμων που έχουν πλέον συλληφθεί για τη ληστεία μετά φόνου στην Αιτωλοακαρνανία, μεταξύ των οποίων δύο γείτονες και ένας συγγενής του άτυχου ζευγαριού των ηλικιωμένων, αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά απόψε το βράδυ, ενώ οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και για ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γείτονες αρνούνται τη συμμετοχή τους στο έγκλημα, ενώ ο τρίτος (ανηψιός) φέρεται να έχει ομολογήσει. Τα χρήματα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν αρπάξει από τους ηλικιωμένους φτάνουν τα 10.000 ευρώ. 

Υπενθυμίζεται ότι, οι τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού πριν από πέντε ημέρες. Αφού έδεσαν και φίμωσαν τους ηλικιωμένους, ξεκίνησαν να ψάχνουν τους χώρους του σπιτιού, για χρήματα. Φαίνεται ότι υπήρχαν και σε άλλο σημείο 14.000 ευρώ τα οποία δεν βρήκαν.