Η Σία Κοσιώνη στηρίζει δημόσια τη Σοφία Μπεκατώρου μετά την αποκάλυψη για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

 

Η Σία Κοσιώνη εξέφρασε δημόσια τη στήριξή της στην Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, μετά τη συγκλονιστική εξομολόγησή της για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της ομοσπονδίας.

«Τότε άρχισε να ασελγεί εις βάρος μου. Προσπάθησε να τον απωθήσω, να του δείξω ότι δεν υπάρχει αμοιβαία επιθυμία, θεωρώντας ότι θα το σεβαστεί» παραδέχτηκε μεταξύ άλλων, η αθλήτρια στη Διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα «Start to Talk/Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι».

Σήμερα το πρωί, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram: «Τώρα έχουμε ακόμη ένα λόγο να υποκλινόμαστε στην Ολυμπιονίκη μας Σοφια Μπεκατωρου που βρήκε το θάρρος μετά από τόσα χρόνια να μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, δαμάζοντας πλέον και τα «μποφόρ» της ψυχή της. Μετά από χρόνια ενόχων, που δεν μπόρεσε να το αποτρέψει, που δεν μπόρεσε να το καταγγείλει, μιλάει δυνατά δίνοντας δύναμη και θάρρος σε χιλιάδες άλλες γυναίκες που επιλέγουν υπό το βάρος αμέτρητων φόβων τη σιωπή.

Σοφία είμαστε μαζί σου. #saynotoviolenceagainstwomen #speakup».