Κέιτ Μίντλετον: Ο απίστευτος λόγος που δε βγάζει δημόσια το παλτό της

 

 

Η Κέιτ Μίντλετον είναι από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες και γενικότερα κυρίες των κοσμικών κύκλων. Η ίδια προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της και κάθε φορά παραδίδει μαθήματα κομψότητας και στυλ.

Ωστόσο, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ φροντίζει το ντύσιμό της να συμβαδίζει πάντα με το βασιλικό πρωτόκολλο και ποτέ δεν παρεκκλίνει από αυτό. Κι ένας από τους «όρους» που προβλέπει το αυστηρό πρωτόκολλο είναι και το… παλτό.

Θα έχετε παρατηρήσει πως η Κέιτ όταν φοράει παλτό δεν το βγάζει ποτέ, ακόμη και όταν βρίσκεται μέσα σε αίθουσα. Κάτι που έχει δημιουργήσει απορίες αν είναι τυχαίο που δεν βγάζει το παλτό της. Όχι, λοιπόν, δεν είναι τυχαίο.

Συγκεκριμένα, το «προστάζει» το βασιλικό πρωτόκολλο, διότι η πράξη του να βγάλει το παλτό της μπροστά στο κοινό, θεωρείται σύμφωνα με τα βασιλικά πρότυπα, ως «κάτι που δεν αρμόζει σε μία κυρία».

Σε περίπτωση που η Κέιτ δεν αντέχει ή νιώθει δυσφορία με το παλτό σε έναν χώρο με ζέστη, τότε θα πρέπει να απομακρυνθεί από τον χώρο και να βγάλει το παλτό της, αφού έχει σιγουρευτεί πως δεν υπάρχουν κάμερες εκεί για να την απαθανατίσουν.